П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Франції чоловік пройшов між Ейфелевою вежею та театром на висоті 70 метрів – він ішов по канату…

Важливо

До Днів європейської спадщини французький канатоходець Натан Полен пройшовся по тросу від Ейфелевої вежі до театру Шайо на висоті 70 метрів.

Про це повідомило Franceblue.

“Я чув, як люди реагували. Це було чудово”, — розповів канатоходець. Він також поділився, що йти понад 600 метрів було нелегко, оскільки потрібно було концентруватися на всьому.

Загалом зі страховкою чоловік подолав відстань у 670 метрів приблизно за 30 хвилин. Канат був 3 см завширшки, хлопець мав іти прямо, а не боком.

AP Photo/Francois Mori

Коли Натан почав маршрут із вежі, він був на висоті 68 метрів, коли проходив над Сеною — на висоті 30 метрів, а коли наближався до театру — на висоті 56 метрів.

Свій перфоманс чоловік здійснив двічі: 18 та 19 вересня. У ці дні у Франції відзначаються Дні європейської спадщини, коли маловідомі закриті споруди відкривають для відвідувачів. Ця ініціатива започаткована ще у 1991 році, щоб привернути увагу громадськості до історичної та архітектурної цінності пам’яток. Саме до цієї дати Полен присвятив свій перфоманс.

Загалом хлопець уже не вперше проходив по канату над Парижем. У 2017 році він пройшов від Ейфелевої вежі до театру в межах благодійного шоу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі