Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Для BBC World News зняли рекламний ролик України – ВІДЕО є на BitukMedia

Важливо

На офіційних каналах України Ukraine.ua відбулася прем’єра рекламного ролика України, знятого спеціально для ВВС World News, де наша держава постає під неочікуваними для іноземного глядача кутами зору.

Про це повідомило міністерство закордонних справ України.

“Ролик є частиною масштабної промокампанії України на BBC Global News, яка формує позитивний імідж України серед закордонних аудиторій та показує країну як інноваційну, прогресивну та привабливу для інвестицій і партнерств. Просування позитивного іміджу України у світі входить до шести топ-пріоритетів Стратегії зовнішньополітичної діяльності України”, — зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Автори відео використали візуальний прийом “перевертання”, який покликаний “перевернути” уявлення та часом стереотипне сприйняття України іноземними глядачами. Тому що це насправді так: ми сміливі, нестримні, революційні — сміливі підприємці, нестримні мрійники, революційні винахідники. Саме такою Україну та українців побачить багатомільйонна аудиторія BBC World News по всьому світу. 

 

Промо-ролик створений креативною командою Saatchi & Saatchi Ukraine та Nazar Dorosh Team за підтримки Міністерства закордонних справ України. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі