Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Спортивна драма «Пульс» про українську спортсменку Оксану Ботурчук доступна онлайн

Важливо

Переглянути онлайн першу українську спортивну драму «Пульс» режисера Сергія Чеботаренка, яка вперше в історії українського кінематографу вийшла одночасно з показом у кінотеатрах, можна на SWEET.TV.

Про це повідомило Нове українське кіно.

“36-річна Паралімпійська чемпіонка Оксана Ботурчук, яка надихнула творців на створення спортивної драми «Пульс», вчора брала участь у змаганнях із забігу на 200 метрів (клас Т12, з порушеннями зору). Це вже третя перемога спортсменки на цьогорічних іграх в Токіо — кілька днів тому Оксана стала срібною призеркою в забігу на 100 та 400 метрів. Загалом для Ботурчук це четверта Паралімпіада у кар’єрі і десята за рахунком медаль”, – зауважили там.

Так, Оксана Ботурчук стала прототипом головної героїні Оксани у фільмі режисера Сергія Чеботаренка «Пульс», яку на екрані втілила актриса Наталія Бабенко.

Спортсменка консультувала авторів під час написання сценарію, а також працювала з акторами та знімальною групою, щоб максимально точно відтворити реальні тренування професійних спортсменів, а також нюанси, пов’язані з моторикою та поведінкою людини, яка частково втратила зір.

Переглянути онлайн першу українську спортивну драму «Пульс» режисера Сергія Чеботаренка, яка вперше в історії українського кінематографу вийшла одночасно з показом у кінотеатрах, можна на SWEET.TV. Фільм також доступний для людей з особливими потребами — можна увімкнути субтитри або спеціальну доріжку для незрячих. Нижче дивіться трейлер фільму.

У ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Станіслав Боклан (тренер), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Роман Ясіновський (Дмитро), Максим Самчик (Макс), Сергій Лузановський (Сергій), Дар’я Баріхашвілі (Ганна) та інші.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі