П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли Росія забере війська з України: Денис Казанський назвав реальну умову

Важливо

Єдиною реальною умовою для виведення російських військ з території України є зміна нинішньої влади в РФ.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю BitukMedia розповів журналіст, виходець з Донецька, автор книги «Як Україна втрачала Донбасс» Денис Казанський.

“Думаю, що за умови зміни влади. Те, що відбувається точно не вигідно для Росії, як країни. Те, що відбувається реально вигідно лише для російської влади, яка є зараз – фактично для Путіна та його оточення”, – зауважив він.

До того ж нинішній російській владі вигідно те, що саме війна стає для Росії головною пропагандою й ідеєю “триматися разом”, тому таких активістів, як Навальний беруть під арешт, а путінську владу підтримують, бо це є нібито необхідним, додав Казанський.

“І вигідно фінансово – тому, що всі ці мільярди, які Росія витрачає на цю війну, вони ж умовно кажучи – спільні. Є ж куратори – прошарок людей, який заробляє на цій війні: вивезли вугілля з Донбасу, розграбували підприємства…”, – розповів журналіст.

Тож, на його думку, російські війська підуть з української території лише при умові зміни нинішньої влади в РФ. Після того, нові управлінці почали б навпаки налагоджувати зв’язки, як з Україною, так і з іншими державами.

“Я думаю, що буде прийнято рішення про перезавантаження стосунків з заходом, сусідами, тому що Росія не тільки з Україною посварилася. Це конфлікт фактично з усіма країнами Балтії, Грузія, Білорусь – теж не дуже зрозумілі стосунки мають…”, – резюмував Казанський.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі