Site icon Bituk Media

Влігся і поплив: після урагану помітили алігатора на матраці

Фото - Tracy Kirkpatrick

Американка зі штату Флорида стала свідком незвичайного видовища після урагану “Хелен”, що обрушився на країну. В окрузі Суванні помітили алігатора, який ніжиться у променях сонця на матраці, застеленому простирадлом та ковдрою.

Про це повідомляє Miami Herald.

Через тривалий період штормів та стихії у південних штатах місцями досі збрігаються підтоплення, а купи гілок та сміття пливуть переповненими водою річками та каналами.

Руйнівні вітри урагану “Хелен” винесли з якогось будинку матрац, на якому, як і раніше, залишилося натяжне простирадло та ковдра. Жителі Суванні кілька тижнів спостерігали, як матрац плаває вгору та вниз каналами.

12 жовтня Трейсі Кіркпатрік поверталася з обіду і помітила щось незвичайне: на вже знайомому матраці ліг відпочити великий алігатор. Він заліз просто на ковдру і поплив каналом, насолоджуючись сонячною погодою. Жінка здогадалась сфотографувати рептилію на матраці.

Кіркпатрік виклала знімок у соцмережах. “Ми всі розмірковували, чиє ж застелене ліжко опинилося в каналі. Тепер знаємо. Він алігаторів”, — пожартувала вона. Вона також зазначила, що досі ніхто не спробував забрати матрац в хижака. “Але ми цього чекаємо”, – додала Кіркпатрік.

Коментатори відзначили, що алігатор просто використовує погану ситуацію на свою користь, а деякі дивуються, що ліжко “залишилося застеленим. “Ситуація демонструє необхідність як слід заправляти ліжко, бо ніколи не вгадаєш, що на нього чекає”, – написала мешканка Суванні Даяна Стрікленд. Інший житель міста написав, що місцеві так “люблять дику природу, що забезпечують їй максимальний комфорт”.

Як розповідало раніше BitukMedia, у місті Веніс (штат Флорида) алігатор завдовжки майже 2,5 метра пробрався до будинку місцевої мешканки. Тварина змогла подолати двері з магнітним замком і попрямувала на кухню.