П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заморожена історія: в холодильнику знайшли 84-річну сентиментальну реліквію (ВІДЕО)

Важливо

У США сім’я, прибираючи будинок родички після її смерті, натрапила на незвичайну знахідку. Морозильна камера була останнім місцем, де вони очікували знайти сімейну реліквію. Вона була заморожена 84 роки тому!

Про це пише Local 4.

Лінда Вайсман з сім’єю після смерті літньої матері прибирали в її будинку. За словами американки, її мати була одержима чистотою. “Вона була схиблена на чистоті, вона прибирала речі, які не потребували прибирання, знаєте, але цю вона зберегла”, — розповіла Вайсман.

Справа в тому, що жінка похилого віку з невідомої причини зберігала у морозильній камері печиво з 1940 року! Одне, тверде мов каміння, але із запискою. “Печиво, спечене місіс Чемберс у серпні 1940 року в будинку Бленкешип” – було написано на папері чорнилом. Стало очевидним, що раритет зберігали у морозилці не одне десятиліття, його вік становить 84 роки.

У 1940-му Сполучені Штати ще не вступили у Другу світову війну, Бінг Кросбі домінував на музичній сцені, а місіс Дора Чемберс пекла печиво…

Лінда Вайсман провела невелике дослідження та з’ясувала, що печиво приготувала бабуся дружини її дядька. Складний зв’язок сягає дядька Вайсман – Гарольда, чий перший шлюб був з онукою Чемберса.

При цьому 1940 року ще не винайшли холодильники з морозильними камерами. “Хто знає, де воно було, як воно зберігалося”, – зауважує жінка. Незважаючи на це, пам’ятне печиво “вижило”, а після смерті жінки перейшло до рук сім’ї її чоловіка, яка з невідомих причин теж взялась його зберігати.

Вайсмани досі не знають, чому саме це печиво стало реліквією. Можливо, це було останнє печиво, яке зробила місіс Чемберс, і онука вирішила зберегти його як пам’ять про неї. А, може, це був якийсь сімейний жарт.

Незалежно від того, була це сентиментальна цінність чи чиєсь унікальне почуття гумору, таємниця чудового замороженого печива може так і залишитись не розгаданою.

У будь-якому разі Лінда Вайсман вирішила повернути знахідку на місце – у морозилку. А ще пожартувала, що її синам доведеться поділити його між собою, коли її не стане.

Як розповідало раніше BitukMedia, 103-річну штучну різдвяну ялинку продали на аукціоні за £3,4 тис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі