П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гуляють, де захочуть: жінка ходить в гори разом з кицькою

Важливо

Жителька штату Юта (США) подорожує разом зі своєю кішкою Максін. Йдеться не про комфортні вагони або каюти – ці двоє ходять разом у піші походи горами. Тварина може долати щодня понад 40 км.

Про це розповідає Jam Press.

34-річна Кейлін Майєр стала господаркою сіамської кішки в 2021 році і одразу вирішила виростити з неї ідеального компаньйона для тривалих подорожей.

Кейлін та її кицька обожнюють природу так само сильно, як і одна одну. Жінка завжди брала Максін в автопоїздки, навчила її долати великі відстані на повідку і спати поряд. А відколи Максін була кошеням, садовила її у наплічники.

Їхні піші прогулянки зазвичай складають від 9 до 26 км, хоча була одна пригода і на 48 км.

Зараз Максін здатна долати понад 40 км на день на лямці. Коли вона не ходить, стрибає на каміння, ганяється за кониками або лазить по деревах. Їй також подобається сидіти в рюкзаку Кейлін або на її плечах.

“Максін судилося перейняти мій авантюрний спосіб життя і любов до пригод на свіжому повітрі”, – жартує Майєр. Разом вони вже відвідали Каліфорнію, Колорадо, Айдахо, Монтану, Неваду та Юту. Тепер планують якось вибратися за кордон.

За словами американки, кішка дозволяє їй не почуватися самотньо. Жінка ділиться пригодами з Максін у соціальних мережах. Вона вважає своєю місією надихати людей якнайбільше часу проводити на відкритому повітрі. “Вважаю, що на вулиці краще, і жодна кішка не повинна бути засуджена до життя вдома. Я вірю у футуристичний світ, де до кішок ставляться так само, як і до собак. Моя мета — надихнути людей виходити на вулицю, незалежно від того, є в них хтось чи ні, і взяти свого кота з собою”.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Kaylin Meyer | Adventure Cat Max (@alwayschoosehappy)

Кейлін регулярно публікує відео, що документують її подорожі разом з Максін, і їх обожнюють 58 тис. підписників.

Як розповідало раніше BitukMedia, круїзи для котів запустила сінгапурська компанія Tall Ship Adventures. Щоправда, без господарів пухнастим все ж не обійтися. Розкішний відпочинок обіцяють і тваринам, і людям.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі