П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тамагочі і той більший: до Книги рекордів потрапила найменша у світі пральна машина (ВІДЕО)

Важливо

Індієць продемонстрував свої інженерні здібності, створивши найменшу у світі пральну машину. Книга рекордів Гіннеса вже підтвердила, що мініатюрна розробка Себіна Саджі не має собі рівних.

Про це повідомляє портал UPI.

Малесенький прилад Себіна Саджі навіть менший за тамагочі!

Аби претендувати на рекорд, винахідник мав продемонструвати, що його мініатюрна пральна машина справна та може виконувати повний цикл — прати, полоскати та віджимати. І це за розмірів 32.5 x 33.6 x 38.7 мм!

Пральна машина, для вимірювання якої Саджі знадобилися спеціальні цифрові штангенциркулі, важить лише 25 г, що трохи важче двох печив OREO.

На відео Себін, демонструючи свою машину, берє лише дрібку прального порошку і наливає воду, потім закриває її та вмикає.

Чоловік сказав, що збирався створити свою машину-рекордсменку, щоб здійснити свою мрію стати “частиною команди Книги рекордів Гіннеса”.

Подивитись на дрібне диво зібрався натовп. Коли ж оголосили результати вимірювання, публіка вибухнула оплесками. “І хоча це абсолютно непрактично для прання, це дуже весело!”, – зазначає сайт Книги Гіннеса.

Цікаво, що найменший у світі пилосос також нещодавно був створений в Індії. Його розмір по найкоротшій осі лише 0,65 см.

Як розповідало раніше BitukMedia, японський виробник іграшок вирішив відсвяткувати 50-річчя кубика Рубіка. До ювілею було вирішено створити найменший у світі кубик. Він дійсно дуже дрібний, адже виконаний у масштабі 1:1000 до оригіналу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі