П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Віднесений ураганом в океан чоловік вижив завдяки холодильнику (ВІДЕО)

Важливо

Віднесений ураганом “Мілтон” в океан чоловік вижив завдяки рятувальному жилету, аварійному маячку і холодильнику. Потерпілий з Флориди цілу ніч дрейфував у водах Мексиканської затоки на холодильнику.

Про це з посиланням на заяву берегової охорони США повідомляє телеканал ABC News.

Постраждалого, якого назвали як капітан Дейв, врятував екіпаж вертольота з авіабази берегової охорони в Майамі приблизно за 48 км від Лонгбоут-Кі.

Рибальське судно потерпілого зламалося за кілька годин до того, як стихія дісталась узбережжя Флориди. Вдалося встановити короткий зв’язок із береговою охороною, після чого зв’язок зник.

Знайшли чоловіка через добу. Він був вже без човна і тримався за відкриті дверцята холодильника. Представник берегової охорони Дана Грейді прокоментувала: “Цей чоловік вижив у жахливих умовах, які були б викликом навіть для досвідчених моряків”.

“Команда повітряного судна доправила чоловіка до лікарні міста Тампа для подальшого лікування після того, як його виявили, що він чіпляється за холодильник у рятувальному жилеті”, — зазначається в повідомленні.

За оцінками агентства, він пережив вітер швидкістю 121−145 км/год і хвилі висотою до 7,6 метра. Доля його човна невідома.

Крім того, ще одну людину знайшли на перевернутому човні за 100 км від узбережжя Мексики. За словами губернатора Флориди Рона ДеСантіса, під час рятувальних операцій вдалося врятувати 340 людей і 49 домашніх тварин.

Як розповідало раніше BitukMedia, рятувальники знайшли рибалку, який два тижні дрейфував на плоту в океані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі