Середа, 23 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вже на пенсії: жінка отримала відповідь на резюме через 48 років

Важливо

Англійка Тізі Ходсон 48 років карталася, чому вона так і не отримала відповіді на своє резюме. У 70-х вона марила роботою каскадера-мотоцикліста. І лише десятиліття потому їй вдалося дізнатись, що тоді сталося.

Про це розповідає BBC.

70-річна Тізі Ходсон не могла повірити своїм очам, коли одного звичайного дня вирішила перевірити поштову скриньку. У ній жінка виявила листа, в якому її запрошують на роботу. Його було відправлене дуже давно, у січні 1976 року, але до одержувача лист так і не дійшов: звістка застрягла за скринькою поштового відділення.

До послання додано рукописну записку – “Пізня доставка поштовим відділенням Staines. Знайдено за скринькою. Із запізненням лише у 50 років”.

Той самий лист, що запізнився на майже пів століття.

Тізі Ходсон гадки не має, як через стільки часу її знайшов давно загублений лист. “Як вони знайшли мене, якщо я переїжджала 50 з лишком разів, навіть міняла країни чотири чи пʼять разів, залишається загадкою. Я виразно пам’ятаю, як сиділа у своїй квартирі в Лондоні та писала листа з приводу роботи. Щодня я шукала відповідь у поштовій скриньці, але там нічого не було. Я в розпачі, бо дуже хотіла бути каскадером-мотоциклістом”.

Тізі Ходсон демонструє свої вміння їздити на мотоциклі. Вона подала заявку на роботу каскадером на мотоциклі

“Я зробила все, щоб люди, які шукали собі в команду каскадера, не дізналися, що я жінка. Думала, що інакше не маю шансів навіть бути запрошеною на співбесіду. Я навіть по-дурному написала, що мені байдуже, скільки кісток я можу зламати, бо вже звикла до цього”, – розповіла Ходсон.

На щастя, довгі роки мовчання не вплинули на її прагнення влаштуватися на роботу. Ходсон переїхала до Африки, працювала дресирувальником змій та коней, а ще навчилася літати і стала пілотом та інструктором з польотів.

“Якби я могла поговорити з молодою собою, я б порадила піти і зробити все те саме. Я так чудово провела час, це не затьмарює навіть кілька зламаних кісток”, — підсумувала авантюристка. “Я завжди дивувалася, чому мені так і не відповіли з тої роботи. Тепер я знаю, чому”.

Як розповідало раніше BitukMedia, пошта валлійського міста Свонсі нарешті змогла доправити листівку, яку відправили у 1903 році. Ця подія познайомила родичів, які давно втратили один одного.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі