Site icon Bituk Media

Помаранчеве перехрестя: вантажівка загубила тисячі морквин (ВІДЕО)

Фото - Christoph Petersen / dpa

У Вупперталі (Німеччина) одне з перехресть міста на кілька годин стало помаранчевим. Через технічну несправність вантажівка загубила свій вантаж моркви. А водій просто поїхав далі. Комунальники такому “подарунку” не зраділи.

Про це розповідає Zeit Online.

Управління громадського порядку Вупперталя отримало повідомлення про завалене морквою міське перехрестя. Аби впоратися з незвичайною подією, довелося запросити компанію зі збирання вулиць.

Заради безпеки містян спочатку морквяну територію оточили. Тим часом комунальники взялись за збирання овочів з вулиці. Тільки лопат було явно замало – довелось залучити спецтехніку.

Розсипану моркву використовувати вже не доведеться. Багато овочів розчавило колесами. Сортувати моркву на цілу та розчавлену було б дуже довго. Операція зі збирання вулиць і так виявилася складною і тривала до вечора. Через це на перехресті виникали затори та перебої у русі.

Поліція тим часом розшукувала вантажівку, яка засіяла овочами жваве перехрестя. Правоохоронці були переконані, що водій не міг не помітити втрати вантажу. В автомобіля відірвалася поперечина, що утримувала вантаж, саме тому тисячі морквин всіяли дорогу.

Зрештою порушник, який втік з місця інциденту, був затриманий. Тепер водій або його компанія можуть отримати чималий рахунок за завдані збитки та витрати на прибирання вулиць.

Як розповідало раніше BitukMedia, 77 тис. особин молодняку лосося незаплановано опинилося у водах американської річки Імнаха у штаті Орегон. Їх планували випустити до іншої водоймй, але вантажівка перекинулися і дрібні рибки висипалися у річку.