Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тварина психологічної підтримки – школа залучила черепаху для допомоги дітям

Важливо

Старша школа Ґартрі у британському місті Одбі найняла на роботу черепаху Біллі. До тварини прив’язують кульку і пускають повзати коридорами школи. Кажуть, це покращує емоційний стан дітей.

Про це розповідає ВВС.

Біллі працює у школі “офіційно”, навіть має власний бейджик із посадою. Задача черепахи – допомагати дітям подолати стрес.

Діти люблять бачити Біллі і він їх заспокоює, допомагає подолати тривогу, кажуть в адміністрації школи. Також у школі є діти із різними відмінностями розвитку нервової системи. Біллі допомагає і їм.

“Учням не варто хвилюватися, як Біллі на них відреагує. Думати про те, як з ним заговорити. Турбуватися, що він поведеться якось непередбачувано, як це роблять люди. Біллі – цілком передбачувана черепаха, яка повільно блукає довкола”, – каже Хелен Коллінс, голова відділу із підтримки навчання, де “працює” також і Біллі.

А ще черепаха заспокоює учнів, коли вони її гладять.

Як повідомляло BitukMedia, наприкінці червня вундеркінд зі штату Нью-Йорк (США) закінчив школу в 12 років. Він ще навіть не підліток, але вже з цієї осені Суборно Ісаак Барі планує відвідувати університет.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі