Site icon Bituk Media

Милий, але занадто голосний – півня вигнали із містечка багатіїв

Фото: NYP

Американці Памела Вітмен та її чоловік Боб вимушені шукати нову домівку для свого хатнього улюбленця – півня Ронні. Подружжя живе на ранчо у містечку Малібу, де також мешкають зірки Боб Ділан та Мартін Шин. І півень будить усіх о 4:30 щодня.

Про це повідомляє New York Post.

Малібу – це невелике містечко у Каліфорнії, чисельність якого ледь сягає 10,7 тис. Проте й не дивно – будинок там коштує в середньому $7 млн.

Мешканці одного із місцевих ранчо під назвою  Point Dume – Боб і Памела – отримали від свого сина п’ятеро курчат у подарунок. Коли вони птахи підросли, з’ясувалося, що троє із них – півні.

Спочатку вони були милими курчатами. Але тепер птахам виповнилося півроку і півні почали робити те, що роблять усі їхні співродичі, – кукурікати зранку, як тільки прокинуться.

“У нас ніколи не було проблем із сусідами і нам не хотілось би, аби вони з’явилися”, – написала Памела.

Двох півників уже прилаштували. Тож тепер Вітмани намагаються віддати Ронні в добрі руки.

Із цим Вітменам допомагає невістка Саша Гіґґінс, яка грала у низці малобюджетних горорів як то “Гра борсука”, “Сходження темного місяця” тощо.

“Хтось може надати дім дуже милому півню? Це Ронні, вирощений від курчати до півроку. Він дуже ніжний і милий”, – написала Саша у додатку NextDoor.

Як повідомляло BitukMedia, півень Лейсі із канадського острова Габріола встановив світовий рекорд Гіннеса за розпізнаванням чисел, літер та кольорів. Так добре його натренувала власниця Емілі Керрінгтон.