Середа, 23 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Об’єднала покоління – листівку доправили поштою через 121 рік

Важливо

Пошта валлійського міста Свонсі нарешті змогла доправити листівку, яку відправили у 1903 році. Ця подія познайомила родичів, які давно втратили один одного.

Про історію розповідає Sky News.

121 рік тому місцевий мешканець Еварт відправив сестрі Лідії листівку. Лише нещодавно її доправили за адресою. Щоправда, там зараз знаходиться будівельне товариство (різновид спеціалізованих банків) Swansea Building Society.

Проте, коли листівку опублікували в інтернеті, вона допомогла поєднати давно загублених родичів.

Swansea Building Society виклали листівку в мережу. Правнучка Лідії – жінка на ім’я Фейс Рейнольдс ввела дані людини із адреси на листівці у онлайн-систему пошуку родичів Ancestry – і знайшла родичку відправника.

Цією родичкою виявилася 58-річна Хелен Робертс. Вона живе поруч із будинком Евартса, який був братом її дідуся. Так співпало, що Хелен якраз теж шукала родичів в інтернеті.

Тож нещодавно Хелен та її сестра Маргарет Спунер зустрілися із внуком Еварта Ніком Девісом та правнучкою Лідії Фейс Рейнольдс. Усі родичі живуть у різних частинах Британії – Нік у Західному Сассексі, а Фейс Девоні. Після того, як стало відомо про листівку, із Ніком зв’язалися також родичі, які живуть у Канаді.

“Дорога Л. Я не зміг, просто було неможливо дістати пару таких. Але я сподіваюся, що ти вдома і тобі добре. Я зараз маю близько 10 шилінгів кишенькових грошей, не враховуючи витрати на потяг, тож все гаразд. Передай привіт пані Гілберт і Джону. Усіх люблю, Еварт”, – йдеться у листівці.

Ймовірно, Еварт надіслав її, коли відпочивав разом із своїми бабусею та дідусем на морі у мальовничому регіоні Уельсу Пембрукширі.

Як повідомляло BitukMedia, Королівська пошта Британії розіслала мешканцям містечко Ліскерд у Корнуоллі вибачення за затримку у роботі. Мартини зараз вирощують своїх малюків, тому агресивні і атакують листонош. Ті навіть бояться виходити на вулицю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі