Четвер, 12 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Трохи містична історія – загублену обручку померлого знайшли під час встановлення йому надгробка

Важливо

Американці Барбара та Глен Грегорі зі штату Кентуккі одружилися у 1963-му. Після “медового місяця” чоловік садив дерево і загубив обручку. Знайшли її через 61 рік, коли ставили йому надгробок біля дерева.

Про це повідомляє UPI.

Барбара розповідає, що її чоловік загуби перстень два місяці після їхнього весілля. Коли вони повернулися із “медового місяця”, він вирішив посадити дерево. Під час цього загубив обручку. Попри тривалі пошуки знайти її не вдалося.

Пара змирилася із тим, що перстень зник безслідно. У грудні минулого року чоловік помер і його поховали на території ферми.

Родина запросила Джона Серсі із Searcy Monument Co. виготовити і встановити надгробок для Глена. Пораючись на подвір’ї, Серсі побачив, як щось блищить під деревом, який посадив Глен. Нахилившись, Серсі побачив, що це обручка.

Як повідомляло BitukMedia, італійський стрибун у висоту та олімпійський чемпіон Джанмарко Тамбері у своєму Instagram попросив вибачення в дружини К’яри Бонтемпі. Він дуже шкодує, що загубив обручку під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі – випадково впустив її у річку Сену.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі