П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Звірі теж вірять в перемогу – у Харкові народилися білі тигренята (ВІДЕО)

Важливо

У “Фельдман Екопарку” у Харкові у пари білих тигрів народилося двоє дитинчат. Це сестрички. Мама виносила їх попри російські обстріли.

Про це розповів засновник парку Олександр Фельдман у Facebook.  

“У наших білих тигрів народилися дві чудові дівчинки! Мамочка не покинула їх. Хоча тут вибухають снаряди, шум, хлопки ідуть практично щодня”, – сказав Фельдман у своєму відео.

“Не дивлячись на війну і лякаючі звуки обстрілів, їхня мама ніжно піклується про малят. Життя триває незважаючи ні на що, і вже не тільки ми – вже й наші звірі вірять у Перемогу”, – написав він.

Також Фельдман розповів, що парк відновлюється та повертає своїх тварин назад із зоопарків, куди їх раніше евакуювали.

“По-перше, безпечних місць в Україні зараз, на жаль, немає. А по-друге – для утримання наших тварин в інших зоопарках потрібно будувати нові повноцінні вольєри, а цього зараз мало хто може собі дозволити. А тут – їхній дім і люди, які їх люблять і будуть завжди піклуватися про них. Тому ми продовжуємо крок за кроком відновлювати наш Екопарк”, – розповів засновник.

На початку лютого цього року BitukMedia повідомляло, що до “Фельдман Екопарку”, що під Харковом, повернули з евакуації пару білих тигрів. 

А левиця Василина, яку евакуювали з Київщини до притулку для тварин у Нідерландах, знайшла собі пару. Її обранцем став лев з Чорногорії на ім’я Нікола. Молоді хижаки адаптувались один до одного і, схоже, закохались.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі