Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Домашні та смішні: підбили підсумки конкурсу кумедних фотографій улюбленців

Важливо

Конкурс Comedy Pet Photography Awards 2024 визначився зі своїми переможцями. Цей щорічний конкурс обирає найкумедніші та наймиліші моменти, зафіксовані власниками домашніх тварин по всьому світу. Розділіть з нами радість від перегляду цих веселих світлин!

На міжнародних онлайн-змаганнях комедійних фото тварин існують лише два суворі правила: по-перше, ніякого фотошопу, по-друге, заборонено спеціально вбирати тварин у потішні костюми. Тварини повинні смішити природньо! При відборі журі керувалося якістю фотографій та їхньою комічністю.

Цьогоріч до фіналу дійшли 30 фотографій. Всі фіналісти також взяли участь у номінації “Вибір глядацьких симпатій”. Через сайт конкурсу будь-яка людина могла проголосувати за фотографію вихованця, яка здається їй найкумеднішою.

Конкурс Comedy Pet Photography Awards 2024 був вигаданий професійними фотографами Полом Джойнсоном-Хіксом та Томом Салламом. В такий спосіб вони хочуть відзначити позитивну роль, яку домашні улюбленці відіграють у нашому житті, та підтримати рух захисту тварин.

Переможцем у загальному заліку та переможцем у категорії “Собаки” стала робота Сари Хаскелл під назвою “Не тільки для котів”. “Гектор бачив, як кіт це робив… тому подумав, що і він спробує… і от наскільки він просунувся, перш ніж здати назад. А в кота все було так легко…”, – підписала свою світлину авторка.

Переможець у загальному заліку та переможець у категорії “Собаки”: “Не тільки для котів”, Сара Хаскелл.
Переможець у категорії “Кішки”: “Кіт у пастці, як Супер Маріо”, Кеніті Морінага
Переможець у категорії “Юний фотограф”: “Втомлений віслючок”, Автор – Шарлотта Кітчен.
Переможець у категорії “Всі інші тварини”: “Нова троянда”, Автор – Джонатан Кейсі.
Переможець у категорії “Домашні тварини, схожі на своїх господарів”: “Горде цуценя зі своїм найкращим другом”, Автор – Дар’я Зеленцова
Переможець у номінації “Приз глядацьких симпатій”: “Тарзан”, Автор – Кадзутосі Оно

А тепер роботи, які заслужили високу оцінку журі.

“Кошеня на кухні”, Ацуюки Осіма
“Пес-буркотун”, Луїза Рібейро

Як розповідало раніше BitukMedia, реальна фотографія посіла призове місце на конкурсі згенерованих ШІ зображень.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі