П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це просто шок! Виявляється, Hello Kitty – це не кішка!

Важливо

Іконічному персонажу Hello Kitty виповнюється 50 років. Його творці шокували авдиторію відвертим зізнанням. Виявляється, це не кішка, а маленька дівчинка. І у її родини навіть є котик.

Про це повідомляє Today.

Джилл Кох, старший віце-президент із маркетингу та бренд-менеджменту Sanrio, японської розважальної компанії, яка створила культовий мультфільм.

“Hello Kittу – це не кішка. Взагалі-то це маленька дівчинка. Вона важить як три яблука і заввишки як п’ять яблук. Вона виросла в передмісті Лондона разом із сестрою-близнючкою Міммі, батьками та навіть має власного домашнього кота”, – сказала Кох.

Коли з’явилася Hello Kitty, японським жінкам дуже подобалася Британія. А персонаж став ідеалізованою концепцією дитинства. Тож його і перенесли до Британії, пояснює антропологиня Крістін Яно.

Як доказ, вона наводить те, що Hello Kitty ніколи не ходила на чотирьох, і сидить вона як двонога істота. Тож це дівчинка, підтверджує Яно.

Як повідомляло BitukMedia, надзвичайно рідкісну фігурку персонажа “Зоряних Війн” Боби Фетта продали за $525 тис. Це тепер найдорожча вінтажна іграшка у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі