Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не ведмеді, але теж весело – двоє гірських козлів влаштували стрес-драйв позашляховику (ВІДЕО)

Важливо

Американка Мінді Вілліфорд піднялася на гору Блу-Скай у штаті Колорадо. Повернувшись, вона побачила на своєму позашляховику Subaru відбитки копит гірських козлів. Пізніше очевидець подій виклав відео

Про це розповідає UPI.

Мінді, відома також як Superglamp, виклала відео у TikTok. Жінка повернулася із гірської прогулянки і знайшла на капоті на склі відбитки копит. Вона була вражена і сказала – “хотіла б я подивитися, як це відбувалося”.

@superglamp If you were on Blue Sky today and got a picture of the goat on my car please send it to me! 🚗🐐This is the first time with over 300 14ers that this has happened and it made my day. #mountaingoats #bluesky #mountbluesky #14er #14ers #colorado14ers #colorado @Subaru Motorsports USA @Jake Squad ♬ original sound – Superglamp

Невдовзі її бажання збулося. Фотограф дикої природи Майкл Ріно зняв двох козлів, що товклися на авто. Мінді, яка випадково побачила позашляховик, була вражена – це був її Subaru.

Жінка посміялася, що її машину перевірили козли і затестили її і схвалили.

“Гірські козли мають спеціальні копита, які допомагають їм подорожувати поверхнями скель, крутих схилів і в цьому випадку на автомобіля. Їхні копита мають твердий зовнішній край і м’яке, ніби гумове, дно, яке діє як присоска”, – пояснили у Парку дикої природи штату Колорадо.

Як повідомляло BitukMedia, віслюк Дизель утік із дому у американському місті Сакраменто, штат Каліфорнія, п’ять років тому. Власники припускали уже найгірше, але нещодавно Дизеля знайшов мисливець серед стада диких оленів виду вапіті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі