Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Альтернативний кандидат – конкуренцію Байдену і Трампу складе чоловік із ім’ям “Буквально Будь-Хто Інший”

Важливо

35-річний американець Дастін Ібі офіційно змінив своє ім’я на  Literally Anybody Else – “Буквально Будь-Хто Інший”. Із таким ім’ям викладач математики і ветеран військових дій зі штату Техас планує взяти участь в президентських перегонах та кинути виклика Дональду Трампу і Джо Байдену.

Про це повідомляє UPI.

Американський “противсіх” раніше викладав математику у середній школі. Каже, вирішив взяти участь у виборах, аби висловити свій протест проти представників головних американських партій – демократа Джо Байдена та республіканця Дональда Трампа. Та і висловити свою огиду системі.

У рідному Техасі “Іншому” не пощастило зібрати необхідні 113 тис. підписів, аби потрапити до виборчого бюлетеня. Зате його обрали кандидатом у президенти від штату Теннессі.

“Інший” каже – йому не так важливо привернути увагу до своєї персони, як зібрати однодумців, які також не задоволені тим, що відбувається в американській політиці.

Раніше у великому інтерв’ю BitukMedia доктор Майкл ХАЛЦЕЛЬ заявив, що замах на Дональда Трампа підвищує його шанси виграти вибори у США. Для України перемога головного республіканця може стати катастрофою. Проте настрої у США та на Заході загалом визначить ситуація на лінії зіткнення. Україні треба стабілізувати фронт та повільно тиснути на російські війська. Західна зброя зараз надходить. Але брак людей в українському війську відчувається через мобілізаційну політику Києва.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі