П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бригада “Азов” викладатиме стандарти НАТО українським старшокласникам

Важливо

12 бригада НГУ стала першим військовим підрозділом, який долучився до реформи шкільного курсу “Захист України” для учнів 10-11 класів. Бійці готуватимуть майбутніх тренерів у сфері воєнного управління за стандартами НАТО.

Про це бригада повідомила у Telegram.

Бійці “Азову” будуть викладати учням, серед іншого, і свій військовий досвід. Старшокласники отримають знання про сутність сучасної війни та взаємодію різних видів озброєнь у єдиній системі управління операціями. 

Навчання будуть проводитися у спеціально обладнаних осередках. Там учні зможуть працювати із стрілецькими тренажерами, навчальними дронами, тренувальному оснащенні для тактичної медицини. Також отримають теоретичні знання про військову справу.

Таким чином “азовці” хочуть оживити навчальну програму, залучити її до викладання професійних військових та зробити таким чином крок на зустріч змінам в українському суспільстві.

Як повідомляло BitukMedia, морпіх із 36 ОБрМП, знаменитий оборонець “Азовсталі” Михайло Діанов із Тернополя відкрив власну майстерню із обробки металу. Герой розповів, що такий подарунок собі зробив на 44-річчя.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі