Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Змії в штанах-2 – контрабандист перевозив 100 рептилій (ВІДЕО)

Важливо

Неназваний контрабандист спробував пронести із Гонконгу до китайського Шенженю 104 змії. Їх він заховав у шість мішечків, які прикріпив всередині своїх штанів.

Про це повідомляє ВВС.

Як повідомляють китайські митники, зловмисник із Гонконгу – території, що має особливий статус і домагається незалежності від Китаю – спробував обдурити китайську митну службу. Він намагався пройти через рамку для осіб, які не мають речей для декларування.

Однак під час перевірки чоловіка, у нього виявили 104 різні змії “усіх форм, кольорів, розмірів”. Їх він запихнув у тканинні мішечки, повідомляють журналісти. При цьому, на кадрах, які показали митники, зображують зіп-пакетики, наповнені зміями (можливо, некоректний переклад із китайської на англійську, – BitukMedia).

На відео, опублікованому китайською митницею, видно, як пара агентів заглядає в прозорі пластикові пакети, наповнені живими червоними, рожевими та білими зміями.

У Китаї заборонено перевозити види, які не є ендемічними, без дозволу.

Як повідомляло BitukMedia, 36-річному мешканцю американського Нью-Йорка Келвіну Баутісті загрожує 20 років ув’язнення за те, що він перевозив контрабандою у своїх штанах трьох удавів. Чоловік намагався переправити змій через кордон між США та Канадою ще у липні 2018-го.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі