Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Київський зоопарк показав нову домівку врятованих ЗСУ сов – сплюшок

Важливо

У Київському зоопарку показали нове житло сов, яких нещодавно врятували бійці ЗСУ. Сплюшки євразійські (совки) отримали відтворений куточок живої природи площею 20 метрів квадратних.

Про це розповіли працівники KyivZoo в соцмережах.

Куточок встелений піском і щепою з живою ялинкою. Для комфорту птахів там встановили дерев’яні будиночки, різнорівневі присади, гілки дерев, годівнички та напувалки.

Будиночок сплюшок розмістили біля авіарію грифів.

“Зважаючи на нічний спосіб життя цих птахів, для збагачення середовища та полювання маленьким совкам встановлено спеціальний ліхтарик, що приваблює різноманітних комах. І це стає додатковим прекрасним смаколиком до основного м’ясного раціону”, – кажуть у Київзоо.

Нагадаємо, у травні в столичному зоопарку відкрили новий авіарій. Це домівка для врятованих птахів. Нова оселя зроблена з урахування комфорту та благополуччя папужок.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Київзоо радісна подія – врятований місяць тому капібара Тоха після лікування вийшов у відкритий природній вольєр. Тепер на нього чекає тривала реабілітація та соціалізації з іншими родичами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі