Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Місто тимчасово перейменують на честь Тейлор Свіфт – ідею запропонувала фанатка

Важливо

Місто Гельзенкірхен, що на на заході Німеччини, тимчасово перейменують на честь Тейлор Свіфт через її гастролі. На час концертів співачки місто називатиметься Свіфткірхен. Ідею запропонувала юна фанатка зірки.

Про це повідомляє видання Spiegel.

Американська співачка відвідає місто Гельзенкірхен з населенням 260 тис. людей у ​​рамках світового турне Eras Your.

Ідею з перейменуванням запропонувала школярка з міста Еммеріха Алєшані Вестхофф. Дівчинка створила петицію, на яку звернула увагу міський голова Карін Вельге. Вона підтримала пропозицію, назвавши ідею “чудовою”.

Школярка також взяла участь у церемонії відкриття покажчика з новою назвою міста. На ньому зображено портрет Свіфт. Невдовзі у місті має з’явитися ще кілька таких табличок — “у найбільш відвідуваних місцях Гельзенкірхена”.

Фото – Bernd Thissen / dpa

Представник мерії Маркус Швардтманн заявив, що містом також курсує “трамвай Тейлор Свіфт”. Співачка окрім того отримає власний камінь на Алеї слави міста, а під час її концертів у центрі міста проведуть вечірку на її честь. Мерія обіцяє фанатам ще кілька сюрпризів, але їх поки що тримають у таємниці.

Концерти Тейлор Свіфт у Гельзенкірхені відбудуться 17, 18 та 19 липня і стануть початком її туру Німеччиною. Очікується, що на кожен із цих концертів прийде до 70 тис. людей, деякі шанувальники співачки приїдуть з інших міст.

Як розповідало раніше BitukMedia, турне Тейлор Свіфт британськими містами збільшить економіку країни на 1 млрд фунтів. Кожен шанувальник співачки в середньому витрачає на відвідування її концерту 848 фунтів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі