Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українська тенісистка виступить на Вімблдоні у копії весільної сукні

Важливо

Українська тенісистка Марта Костюк виступає на корті Вімблдонському турніру у сукні, яка є копією її весільного вбрання. Дизайн костюму для змагань створив американський бренд Wilson.

Про це Костюк розповіла в інтервʼю для Vogue.

Обидва вбрання створила одна і та ж дизайнерка – Джоель Міхаелофф,  керівниця відділу дизайну Wilson.

На весілля Костюк одягнула вбрання, яке складалося із мінісукні та верхньої сукні із шовкової органзи з квітковою аплікацією. Вона вдягалася як піджак, і застібалася спереду на ґудзики.

Для змагань Міхаелофф створила образ, який складається із мінісукні та накидки, яка застібається на п’ять ґудзиків, як і оригінальне вбрання. Виходити Марта буде у повному образі, а перед початком матчу зніматиме накидку. Також для спортивного костюму тенісистці вкоротили спідницю.

“Думаю, після Вімблдону я поставлю цю сукню в рамку і повішу десь на стіну. Це, безумовно, буде одним з найяскравіших моментів мого життя і моєї кар’єри. Про що ще можна мріяти?”, – каже Марта.

У своїй сукні спортсменка уже вийшла в друге коло основної сітки турніру Вімблдон. Третього липня вона зіграє з австралійською тенісисткою російського походження Дар’єю Севілл.

15 квітня 2023 року Марта Костюк повідомила про заручини.Чоловіком спортсменки став Георгій Вайкович. Пара почала зустрічатися після початку повномасштабної війни в Україні. Весілля відіграли восени минулого року.

Як повідомляло BitukMedia, 56-річний британець Ердіан Чепмен безкоштовно віддав благодійному магазину British Heart Foundation 100 унікальних весільних суконь. Таким чином вшанував пам’ять свого померлого ділового партнера, малазійського дизайнера Стівена Сіна. У магазині кажуть – гроші, зібрані від продажу суконь, підуть на важливі медичні дослідження.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі