Site icon Bituk Media

Яке їхало, таке й здибало: людина-собака знайшов друга іншої породи (ВІДЕО)

Фото - з відкритих джерел

Житель Японії, який з дитинства мріяв стати собакою та витратив 2 млн єн на створення реалістичного костюма тварини, знайшов друга іншої породи. Присвячене цьому відео він виклав у соцмережах.

Кілька років тому житель Японії, який використовує псевдонім Токо, замовив собі реалістичний костюм коллі. Він пояснив, що тільки в образі собаки почувається по-справжньому щасливим. Наприкінці травня Токо заявив, що хоче стати іншою твариною або бодай собакою іншої породи.

Як з’ясувалося, японець замовив костюм аляскінського маламута. От тільки не став носити його сам, а знайшов приятеля, який погодився перетворитися на пса. Зустріч та ігри з новим другом Токо зняв на відео та виклав у мережу. У ролик потрапили моменти, коли двоє людей-псів подають один одному лапи, грають і перетягують шматок мотузки.

Користувачі прийняли відео захоплено: є чимало тих, хто зрадів за Токо, в якого нарешті з’явився друг. Однак були й ті, хто називає поведінку японця “такою, що викликає занепокоєння”. Такі люди, як правило, радять людині-собаці звернутися по психіатричну допомогу. “Це дуже дивно, і ми не повинні переконувати себе, що це нормальна людська поведінка”, – заявив один з них.

Як розповідало раніше BitukMedia, 49-річний татуювальник з бразильського штату Сан-Паулу Мікель Фаро ду Праддо видалив мізинець і частину безіменного пальця на правій руці, щоб бути “Людиною-Сатаною”.