Середа, 3 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Хоча і без пальця: чоловік отримав майже $2 млн за травму від дверцят автомобіля

Важливо

Американець з Лонг-Айленда отримав компенсацію у розмірі 1,9 млн доларів за травму, отриману через функцію плавного закриття дверей в його автомобілі BMW X5. У 2016 році чоловіку відірвало частину великого пальця.

Про це повідомляє New York Post.

Інцидент стався з 68-річним Ґодвіном Боатенгом. Коли чоловік звернувся по медичну допомогу, лікарі назвали ушкодження серйозними, а тому пришити палець назад неможливо. Через травму чоловік був змушений відмовитися від свого хобі — гри в теніс, а також наново вчитися писати та їсти.

Ґодвін Боатенг демонструє, як дверцята його BMW відірвали йому частину великого пальця.

Між тим, потерпілий не став продавати свій X5, який придбав за $70 тис., оскільки, як і раніше, вважає його хорошим автомобілем — за винятком функції самозакриття дверей.

Попри відмову присяжних вважати компанію BMW винною за трьома іншими пунктами, вони встановили, що автовиробник був нечесний у своїх заявах про кількість подібних інцидентів. У BMW стверджували, що механізм плавного закриття дверей завдав шкоди лише кільком людям, натомість німецький автомобільний регулятор зафіксував щонайменше 44 подібні випадки.

Рішенням суду Годвіну Боатенгу належить компенсація у розмірі 1,9 млн доларів. Чоловік таким вирішенням суперечки задоволений. Адже раніше BMW пропонував американцеві вирішити питання у досудовому порядку, проте виробник пропонував набагато меншу суму компенсації.

“У них була можливість уникнути цих неприємностей, але вони просто не сприйняли це всерйоз”, – сказав Боатенг.

Як розповідало раніше BitukMedia, на 1,2 млрд доларів оштрафували у США чоловіка за розповсюдження інтимних фото колишньої дівчини. Адвокати потерпілої наполягали на компенсації в розмірі 100 млн доларів, але присяжні вирішили інакше.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі