Субота, 6 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відірви тут: бренд випустив незвичайну колекцію сумок у вигляді пакетиків кетчупу

Важливо

Американський модний бренд Kate Spade вдався до несподіваної спроби здивувати світ моди – презентував незвичайну колаборацію з виробником кетчупу Heinz. Культова упаковка соусу перетворилася на стильні аксесуари.

Про це пише видання The Cut.

До колекції увійшли сумки різних форматів, які детально повторюють дизайн упаковки кетчупу Heinz. Ті, хто полюбляють мініатюрні сумочки, оцінять кроссбоді у вигляді пакету-саше білого кольору із зображенням пляшки томатного кетчупу. Блискавка сумки додає їй грайливості – виконана у формі соусу.

Для тих, хто віддає перевагу більш містким моделям, бренд створив червоні сумки-тоут з логотипом Heinz. Дизайнери Kate Spade продумали до дрібниць: сумки прикрашені реалістичними деталями упаковки. Наприклад, шкіряні шопери мають напис “Відірви тут” у кутку, що імітує перфорацію на упаковці кетчупу.

Фото – KATE SPADE

Крім сумок, у лінійці є інші предмети гардеробу та аксесуари з “кетчуповим” акцентом.


“Грайливий дизайн ідеально підходить для всіх особливих моментів літа і надає духу сезону. Ми віримо у можливість знайти шлях самовираження за допомогою веселих та несподіваних методів”, — пояснила ідею створення незвичайної колекції старший віце-президент та креативний директор Kate Spade Дженніфер Лю.

З 8 липня колекція буде доступна для покупки по всьому світу на сайті бренду, який її створив. Вже відомо, що вартість сумок становитиме 398 доларів.

Як розповідало раніше BitukMedia, компанія Heinz Arabia запустила перший у світі страховий поліс, який захищає від неприємностей, пов’язаних із кетчупом. Нова страховка має на меті полегшити стрес і незручності, пов’язані із щоденними розливами, бризками та плямами кетчупу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі