Середа, 3 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тропічна екзотика – міністерку екології звинуватили у “чорній магії” проти президента

Важливо

На Мальдівах очільницю міністерства екології Фатімат Шамназ Алі Салім взяли під варту. Її звинувачують у тому, що разом з братами застосовувала проти президента країни Мохамеда Муїззу “чорну магію”. Тепер їй загрожує півроку за ґратами.

Про це повідомляє The Economic Times.

Шамназ звільнили з посади після того, як її затримали за практикування чаклунства проти президента Муіззу. Ритуал політикиня проводила разом із братом. Її колишній чоловік, Адам Раміз, міністр в офісі президента, також був відсторонений від посади.

Шамназ та ще двох чоловіків відправили під варту на сім днів. Один із них – брат чиновниці, інший – , ймовірно, сам чаклун. Поліція провела обшук у домі жінки та виявила деякі предмети, які і стали причиною затримання. Подробиці не розголошують.

Раніше жінка працювала на Муїззу, коли той був мером столиці Мальдів міста Мале. Після його перемоги на виборах, Муїззу взяв Шамназ працювати у президентський палац, а потім призначив її очільницею міністерства екології.

У Адама та Фатіми троє дітей, одному малюку лиш виповнився рік.

Магія не є кримінальним правопорушенням на Мальдівах. Але відповідно до ісламського законодавства покарання становить півроку за ґратами.

Як розповідало BitukMedia, комплекс римських вілл з численними артефактами розкопали археологи у селі Гроув на півдні Англії. Вони знайшли там кілька сокир розміром з долоню та “загадкову підбірку туго скручених свинцевих сувоїв”. Останні у розгорненому вигляді схожі на римські “таблички з прокльонами”. Знахідки змусили дослідників припустити, що ці предмети могли використовуватися як частина ритуалу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі