Понеділок, 1 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мартини винні – пошта перепросила через затримку доставлень

Важливо

Королівська пошта Британії розіслала мешканцям містечка Ліскерд у Корнуоллі вибачення за затримку у роботі. Мартини зараз вирощують своїх малюків, тому агресивні і атакують листонош. Ті навіть бояться виходити на вулицю.

Про це пише ВВС.

У зв’язку із агресивною поведінкою птахів, пошта пропонує або дочекатися закінчення сезону, або змінити адресу доставки.

“Як ви, мабуть, знаєте, зараз ми відчуваємо певні труднощі з безпечною доставкою до вас і вашого сусіда через те, що в цьому районі чайки накидаються на кур’єрів, щоб захистити своїх дитинчат”, – йдеться у листі.

Місцеві поставилися до всього із розумінням. Одна із мешканок Ліскерда, Наомі, каже, що зараз “смертельно небезпечно” виходити на вулицю.

“На даху моїх сусідів гніздяться мартини. І таке відбувається протягом цих 1,5 місяців уже шість років. Іноді дійсно смертельно небезпечно виходити на зовні. Мого старшого сина птахи атакують щоранку, як він іде до школи”, – каже жінка.

У Королівській пошті обіцяють моніторити ситуацію, щоб дочекатися моменту, коли агресивність мартинів спаде.

Як повідомляло BitukMedia, зграя із близько сотні здичавілих курей не дає спокою мешканцям британського села Снеттішем, графство Норфолк. Птахи постійно будять людей серед ночі – і управи на них не знайти. Але це не єдина проблема. За курами прийшли пацюки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі