Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Суперфанатка Еда Ширана вийшла заміж за двійника Еда Ширана

Важливо

У Великій Британії фанатка Еда Ширана вийшла заміж за його двійника. На весіллі були й інші “зірки” – принц Гаррі, Гордон Рамзі та Девід Бекхем. Сам поп-співак на свято не завітав.

Про це розповідає видання Metro.

40-річна Аманда Берон з Каррінгтона, британського селище у графстві Великий Манчестер, вийшла заміж за двійника Еда Ширана – 29 річного Тая Джонса.

Аманда – суперфанатка британського співака. Раніше жінка часто жартувала, що вийде за нього заміж. І так сталось, що два роки тому на концерті Ширана вона зустріла його двійника Тая Джонса. Невдовзі в пари народилася дитина: дівчинку назвали Черрі – на честь дружини справжнього Еда Ширана. Ще за рік Тай зробив Аманді пропозицію.

Своє весілля Аманда та Тай називають “найкращим днем ​​у житті”. Урочистість організували, звісно, ​​у стилі Еда Ширана. Приміром, весільний торт прикрасили рядком з його пісні, а наречена в якийсь момент взула крокси з іменем поп-зірки. До вівтаря пара йшла під пісню Ширана One Life і назад – під I Don’t Care.

Щоправда, для свого першого танцю молодята обрали пісню іншого британського музиканта – Джеймса Артура. “Це одна з моїх улюблених пісень, і ми не могли зробити весілля повністю присвяченим Еду. Люди вважали б це дивним”, — зазначила мати пʼятьох дітей Аманда.

Аманда з чоловіком і дітьми.

До речі, наречений був не єдиним двійником на церемонії. Гостями також стали “принц Гаррі”, “Гордон Рамзі”, “Девід Бекхем”, а також двійник Джека Сперроу.

“Мені кортить проводити з Амандою щодень, і ми з нетерпінням чекаємо майбутніх щасливих років разом. З найпершої нашої зустрічі я мав передчуття, що це буде на все життя”, — вихваляється Тай.

Справжній Ед Ширан, на жаль, не зміг завітати на весілля, але відправив молодим привітання. Тепер Аманда та Тай вирушать у весільну подорож до Румунії.

Тай Джонс вже кілька років веде свій TikTok — там у нього 180 тис. підписників — й Instagram. Блогер знімає кумедні відео, ділиться моментами свого життя та співає під гітару. “Люди завжди коментують мої відео, кажучи: “Боже мій, це Ед Ширан”. Я завжди уточнюю: “Я не Ед””, – розповідає Джонс.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США бейсболіст дізнався про існування свого двійника з таким самим ім’ям, зовнішністю та роботою, зустрівся з ним та запропонував здати ДНК-тест. Результат здивував обох.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі