Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пережив смертний вирок – за участі України знімуть фільм про британського добровольця на фронті

Важливо

Британсько-українська компанія United Heroes зніме фільм про 48-річного британського снайпера-інструктора Шона Піннера. В основу ляже його книжка “Живи. Борися. Виживи”.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Робоча назва стрічки “Англійський воїн”. Вона розповість про британського добровольця із 36-ї бригади морської піхоти. Піннер воював там із 2018 року. У 2022 році він потрапив у російський полон у Маріуполі та був засуджений до страти у так званій “ДНР”. Проте чоловік зміг повернутися на волю.

«Спочатку я мав на меті розповісти про те, як катують українських в’язнів і як із ними поводяться», – каже автор книжки.

Він сподівається, що його особистий досвід допоможе на Заході зрозуміти, що відбувається в Україні.

Сценарій створив Едвард “Чіпс” Гарді. Це батько одного із виконавців ролі Шаленого Макса – Тома Гарді (підкоряв пустелю на агрегаті разом зі Шарліз Терон у “Дорозі люті”).

Продюсерами стануть співзасновник United Heroes і творець анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня” Єгор Олесов, швейцарець Йоханес Боєсігер та лінійна продюсерка Алекса Во.

Як повідомляло BitukMedia, команда українського горору “Конотопська відьма” оголосила дату майбутньої прем’єри. Перший фільм з лінійки жахів від медіагрупи FILM.UA, у центрі яких героїні з міфологічним бекграундом, які борються зі злом на тлі поточних подій, демонструватимуть у кінотеатрах з 22 серпня – до Дня Незалежності України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі