П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не розрахував сил – чоловіки врятували дикого єнота, що подавився сиром (ВІДЕО)

Важливо

Троє друзів із американського штату Мічиган стали героями інтернету після того, як врятували життя єноту. Тварина подавилася шматочком сиру – і чоловіки змогли допомогти, поплескавши єнота по спині.

Про це розповідає UPI.

Троє друзів Білл Боскі, Тайлер Вейлен і Джон Птасенскі “зависали” біля багаття на задньому дворі у Білла у місті Берскі. Аж раптом до них вибіг єнот.

“Спочатку він був лякливий, вигинав спину, наче готовий напасти. Тож ми тримали дистанцію. Потім він звик до нас і почав нишпорити по подвір’ю”, – розповідає Білл.

В якийсь момент тварина з’їла шматочок сиру і почала кашляти, наче подавилася. Тайлер каже, що єнот розкопав собі сир у смітнику.

Білл одразу заходився стукати єнота по спині – між лопатками, як це роблять із людти. Проте це не допомагало. Тайлер порадив йому спробувати постукати нижче – і зрештою шматочок сиру вилетів назовні.

Врятованого єнота назвали Ракета – на честь героя із “Вартових Галактики”.

“Я просто не тямлю себе від того, як все сталося із цим малюком. Він був у поганому стані і все могло скінчитися жахливо. Але те, що ми робили, спрацювало”, – каже Білл.

Як повідомляло BitukMedia, у США матч регулярного чемпіонату MLS між “Філадельфія Юніон” і “Нью-Йорк Сіті” зупинили через прудкого єнота. Співробітникам стадіону у Філадельфії не одразу вдалося зловити тварину та винести її за межі поля. А єнот, між тим, встановив рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі