Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ніколи не відмовляйся від мрії – 100-річну бабусю покатали на поліцейському авто

Важливо

Британська поліція зі міста Стенфорд-ле-Хоуп знайшла незвичний спосіб привітати зі 100-річчям місцеву довгожительку Гвен Льюїс. Вони здійснили мрію усього її дитинства і покатали на поліцейському авто.

Про це розповідає ВВС.

Гвен народилася в Уельсі, але більшість життя провела в Індії, де її батько служив у Корпусі королівських інженерів. Пізніше вона одружилася у столиці Індії Делі із британським десантником-парашутистом.

Останні 30 років Гвен живу у притулку для людей похилого віку. Там вона розповідала про те, що чоловік її викладачки гри на піаніно був поліцейським. Чоловік завжди жартував, щоб вона добре себе поводила. Так Гвен почала мріяти, що колись її покатають на поліцейському авто.

Тепер мрія жінки здійснилася. Вона сама уже сиділа на передньому сидінні і видивлялася, чи усі себе добре поводять на вулиці. А потім її знову відвезли до притулку, де відсвяткували ювілей із тортом і чаєм.

Фото: Essex Police

“Подорож була прекрасною. Мені вона дуже сподобалась. Ви як янголи для мене”, – сказала пенсіонерка правоохоронцям.

Як розповідало BitukMedia, похоронне бюро T H Sanders & Sons надіслало “валентинки” на День усіх закоханих підопічним пансіонату для людей похилого віку Whitegates у англійському селі Лейлам. Після широкої критики у бюро принесли свої вибачення. Кажуть – хотіли долучитися до життя громади, а їх неправильно зрозуміли.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі