Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Можливо, проковтнула корова – годинник знайшли через 50 років

Важливо

95-річний британський фермер Джейм Стіл каже, що возз’єднався із годинником, який втратив 50 років тому. Чоловік загубив свій Rolex на пасовиську – і припускає, що його ковтнула корова. А тепер його відшукали за допомогою металошукача.

Про дивну історію розповідає UPI.

Стіл каже, що придбав собі Rolex на 21-річчя у 1950-му. Але загубив його через два роки під час роботи на фермі у англійському Шопширі.

Пригадує, що обшукав усе поле, але годинника так і не знайшов. Ветеринар тоді сказав, що корова проковтнула його разом із травою.

Нещодавно скарбошукач Ліам Кінг попросив у сина Джейма дозволу попрацювати на пасовиську із металошукачем – пошукати старі монети. Той погодився.

Кінг знайшов старий, позеленілий від корозії годинник. Звісно, неможливо визначити, пройшов він через шлунковий тракт корови чи ні.

І хоча Rolex, звісно, не працює і не має половини браслета, Стіл все рівно радий, що воз’єднався із ним. Ремонтувати годинник він не планує, адже це буде коштувати дуже дорого.

Як повідомляло BitukMedia, 85-річний британець Том Кларк за допомогою металошукача знайшов на пасовищі для овець золотий перстень. Як з’ясували, він належав Джорджу Грінвіллу, британському прем’єру XVIII ст. Перстень продали за £9,5 тис. – більше $12 тис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі