П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Агресивний крокодил “спонсорував” багате застілля

Важливо

На півночі Австралії морський крокодил завдовжки 3,6 м, що взявся тероризувати місцеве населення, закінчив своє життя…в супі. А все тому, що наближався до будинків, кидався на дітей і дорослих, ба більше – з’їв кількох собак.

Про це повідомляють поліція Північної Території та ABC news.

Австралійські правоохоронці повідомили, що хижак з’явився поблизу поселень після повені. Крокодил не тільки намагався напасти на місцевих жителів, а й з’їв кількох собак. Тварину вистали такою, що становить “значний ризик для громади”.

“Після консультації з представниками місцевих етнічних груп, старійшинами, членами громади та Департаментом охорони довкілля крокодила застрелили, щоб він надалі не становив значного ризику для громади”, – поділився представник поліції Ендрю Макбрайд.

Пізніше влада скористалася можливістю, аби ознайомити тамтешніх дітей із твариною і розповісти про правила безпеки на воді.

Після цього поліціянти перевезли мертвого хижака до місцевої віддаленої громади аборигенів містечка Булли, де крокодил став частиною традиційного бенкету. М’ясо тварини використали для кількох страв – супу, барбекю та приготованих під землею шматочків крокодила в банановому листі.

“Це було доволі велике традиційне свято, на якому місцеві набили свої животи”, – сказав Макбрайд. Поліцейський також зазначив, що причиною появи морського крокодила на незвичній для нього території стали сильні повені, які спостерігали з початку весни.

Як розповідало раніше BitukMedia, у ПАР чотириметровий крокодил напав на рибалку і встиг наполовину проковтнути його. Чоловіка врятували його начальник і дружина. Жінка озброїлася палицею і буквально відбила свого чоловіка в хижака.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі