Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не “заєць”, а летюча білка – тварина завадила вчасному відправленню літака

Важливо

Білка-летяга виду цукровий літаючий поссум завадила вильоту літака у китайському Шанхаї. Звучить як каламбур чи скоромовка? Ситуація сталася через те, що власник спробував провезти свою улюбленицю “зайцем”, але вона вирвалися і заховалася у пасажирському салоні.

Історію розповідає UPI.

Як пише китайська поліція у соцмережах, власник дрібного австралійського опосума порушив правила перевезення та взяв тварину із собою до салону літака, що мав летіти до китайського Цзінаня.

Цукрові літаючі поссуми важать лише 120-140 грамів і мають довжину близько 16 см у дорослому віці. Проте навіть така тварина змогла натворити гармидеру у салоні.

Ось такий вигляд має цукровий літаючий поссум. Фото: scientificamerican.com

Коли білка-летяга почала бігати по салону та зрештою заховалася у потаємному місці, співробітникам Східних Авіаліній довелося евакуювати пасажирів. Коли тварину знайшли людей повернули на борт, але виліт затримали на 62 хв.

Поліція вилучила опосума із салона. Власника летяги затримали за порушення громадського порядку у транспорті.

Як розповідало BitukMedia, 101-річна американка, яка попросила вказати лише ім’я – Патрісія, уже майже два роки потрапляє в курйози під час мандрівок літаками. У систему бронювання онлайн неможливо правильно ввести її вік. Тому співробітники думають, що Патрісія – немовля.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі