П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Без кави і майже без сну: діджей встановив світовий рекорд

Важливо

DJ Фабер Морейра виступав протягом 10 днів та чотирьох годин. Такий результат затягнув на світовий рекорд. Італієць обійшов попереднього рекордсмена на 44 години.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

59-річний DJ Faber, він же Фабріціо Мореро, розпочав свій сет 15 травня і завершив його рано-вранці 26-го. На сцені, крім робочої апаратури, стояло все необхідне для життя, навіть ліжко. Аби рекорд зарахували, на танцполі постійно мало перебували щонайменше 10 людей.

За правилами тривалих марафонів Книги рекордів, допускається п’ятихвилинний відпочинок після кожної години активності. Щодня DJ Faber відпочивав трохи більше двох годин. Щодо спання, Морейра спав по 15 хвилин, аби організм не встигав перейти у фазу глибокого сну.

Наслідки недосипання чоловік почав відчувати на п’яту добу. Спостерігачі рекорду дзвонили у дзвіночок щойно бачили, що в діджея за мікшером заплющуються очі.

При цьому для активності DJ Faber не вживав жодних стимуляторів, не курив, не пив кави та спиртного. Він зізнався, що готувався до марафону два роки, протягом яких старанно стежив за харчуванням і займався спортом.

“Я побив цей рекорд, щоб кинути виклик самому собі та довести свою фізичну витривалість. Але здебільшого через пристрасть: зведення музики — моє життя”, — зізнався Фабер Морейра.

Попередній рекорд протримався 10 років. Він належав польському діджею Норберто Локо, який виступав 200 годин.

Як розповідало раніше BitukMedia, 353 балерини одночасно станцювали на пуантах в холі нью-йорського готелю “Плаза” та оновили світовий рекорд. Протягом хвилини вони виконували буре (Pas de bourrée) – послідовні дрібні танцювальні кроки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі