Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Найекстравагантніший випускний: мати перетворила автостоянку на замок Попелюшки (ВІДЕО)

Важливо

У Філадельфії (США) жінка організувала для доньки персональний випускний у стилі “Попелюшки”. Для цього Трева Гарріс перетворила звичайну парковку на справжній замок принцеси і запросила 150 гостей.

Про це пише Business Insider.

Казкова вечірка пройшла перед офіційним випускним. Як зазначає видання, для Філадельфії це звична практика — влаштовувати індивідуальну урочистість у колі близьких друзів та сім’ї перед офіційним заходом.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений BOSS LADY (@_treva__)

Проте вечірку 17-річної Азар Харріс, дочки Треви, не назвеш камерною. На її особистий випускний отримали запрошення щонайменше 150 гостей – близьких та друзів дівчини. Локація (а це зона парковки) була прикрашена пишним килимом, величезними деревами із синім листям, а дзеркальна сцена вела до копії замку Попелюшки. Сама Азар з’явився на вечірці в золотій бальній сукні.

От тільки розкішне свято не було справою рук феї-хресної. Випускний бал року організувала мати випускниці – Трева Гарріс.

За словами жінки, вона не очікувала, що організована нею вечірка для доньки завіруситься в мережі. “Я не тямила себе від радості. Я була в захваті”, – зазначила жінка. Одним з найприємніших моментів американка назвала той факт, що її дочка точно не знала, як виглядатимуть декорації.

Гарріс відмовилася оприлюднювати витрати на вечірку для доньки, сказавши лише, що захід “вже напевно коштує більше за пересічний випускний”. Фотографіями та відео жінка поділилася у своєму Instagram.

Як розповідало раніше BitukMedia, випускники з Ірпеня, чия школа була зруйнована російською ракетою, станцювали вальс на Центральному залізничному вокзалі Києва під акомпанемент відомої іспанської скрипальки Летісії Морено. Танець супроводжували звуки скрипки та повітряної тривоги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі