Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гра для дорослих: Lego порадує новинкою за мотивами Minecraft

Важливо

На честь 15-річного ювілею комп’ютерної гри Minecraft компанія Lego створила конструктор Crafting Table. Набір розрахований на численних дорослих шанувальників гри.

Про це повідомляє сайт компанії.

Набір має 1 195 елементів. Після складання він перетворюється на тривимірну конструкцію з параметрами 14*15*15 см.

Crafting Table має вигляд ігрового столу для крафта, але всередині нього є діорама – стрічкоподібна зігнута півколом мальовнича картина з деталізованим переднім планом.

У Lego запевняють, що набір включатиме “знайомі біоми, улюблених мобів і приховані великодки (прихований секрет, який слугує своєрідною винагородою для уважних користувачів, – ред.)”.

Біомів, тобто територій з унікальним кліматом, буде 12: “Глибока темрява”, “Пишна печера”, “Болото”, “Рівнина”, “Ліс”, “Вишневий гай”, “Пустеля”, “Тайга”, “Засніжена тайга”, “Печера крапель”, “Крижані шипи” та “Річка”.

У наборі також представлені вісім мікрофігурок. Цих рухомих об’єктів, що нагадають людей, у грі називають мобами. В наборі будуть Стів, Алекс, скелет, відьма, Кріпер, житель села, корова та свиня.

На сайті Lego вже можна зробити передзамовлення на конструкцію з 1 195 елементів, яка коштує $89,99 (така ціна актуальна для замовлень зі США). Конструктор можна передзамовити вже зараз, але вислати його зможуть лише після 1 серпня.

Crafting Table також буде доступний в Австралії (129,99 австралійських доларів), Великій Британії (79,99 фунтів стерлінгів), ЄС (89,99 євро), Канаді (119,99 канадських доларів) і Сінгапурі (149,99 сінгапурських доларів).

Фото – Lego.com

Minecraft — це одна з найпопулярніших в історії відеоігор у жанрі “пісочниця” у відкритому світі, її створили у 2011 році. Користувач спостерігає за подіями гри від першої або третьої особи. Щомісяця в Minecraft грають понад 140 млн користувачів.

Як розповідало раніше BitukMedia, 40-річна жінка з Канади будує з Lego будиночки для своїх собак, в яких за бажання може поміститися і людина. Висота однієї з будок сягає майже 2 метрів. Лоретта Квінсі захоплюється Lego семи років – тоді їй подарували перший набір.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі