Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Смак космосу: нова горілка за $200 містить незвичайний інгредієнт

Важливо

Французький лікеро-горілчаний завод Pegasus вирішив відсвяткувати свій дебют на ринку США унікальним продуктом. Йдеться про горілку ультра-преміум класу, настояну на справжньому метеориті.

Про це  пишет Oddity Central.

Як розповіли виробники, горілка ультра-преміум-класу виготовляється з використанням органічної пшениці місцевого виробництва та рослинних інгредієнтів з Франції, дистильованих найпередовішим методом iStill. У напій також додають чисту джерельну воду з криниці, виритої на глибині 150 м під заводом Pegasus у Бургундії.

І головна особливість Shooting Star полягає в тому, що алкогольний напій настояний на справжньому метеориті. Завдяки цьому напій набуває “унікального мінерального смаку”. Підкреслюють, що протягом року напій тримають у теракотових бочках з підвішеними посередині шматочками метеориту, і в результаті космічний камінь частково розчиняється у горілці.

“Присутність хондриту, унікального для метеоритів мінералу, надає кінцевому продукту унікального мінерального смаку, який доповнює гладку і вишукану текстуру нашої горілки”, – рекламує гендиректор Pegasus Максим Жірарден.

Shooting Star Vodka — це новий алкогольний напій, настояний на метеориті 1977 року. Фото – pegasus-distillerie

Вартість кожної – від $180 до $200. На цей час випущено 4806 пляшок, призначених для американського ринку.

Як розповідало раніше BitukMedia, американський виробник бурбона Mystic Galactic відправить партію дорогого віскі в космос. Напій цілий рік буде витримуватись за межами Землі. Засновник бренда також планує створити NFT-версію напою за вартістю віскі – 75 тис. доларів за пляшку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі