Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

І “вдягнений” відповідно – наречений залучив до весільної церемонії пінгвіна (ВІДЕО)

Важливо

36-річний британець Джої Кілті вирішив здивувати свою наречену Кіррелію, 38 років. Жінка любить пінгвінів, тож Джої влаштував так, аби обручки їм виніс саме цей птах.

Про це розповідає New York Post.

Джої працює електриком у Ліверпулі. Каже, коли дізнався про любов коханої до пінгвінів, зрозумів, як зробити день весілля дійсно незабутнім.

@jk.electrical

We had a surprise ring bearer for my penguin loving wife, at our wedding ceremony. #penguin #wedding #weddingsurprise #ringbearer #weddingday #weddingideas #penguinlove

♬ original sound – JK Electrical

Як видно на відео, що Джої запостив у TikTok, під час церемонії у залі з’явився пінгвін. Птаха звати Віджет. Він і приніс дві обручни молодятам. Джої вирішив, що це буде дотепно, замінити пажів – дітей, що подають зазвичай обручки на весілля, на птаха.

Окрім того, разом із Віджетом прийшли ще троє його пінгвінів-друзяк, які гуляли між гостями під час весілля та брали участь у фотосесії.

“Реакція у всіх була дивовижною, особливо у наших доньок і племінниць. Кіррелія вважала, що це справді було круто, у неї були сльози на очах”, – розповідає Джої.

Як розповідало BitukMedia, у Честерському зоопарку у Великій Британії з’явилося на світ одразу 11 пінгвінят Гумбольдта – птахів, які перебувають під загрозою зникнення. Такої кількості пташенят за один сезон у зоопарку не народжувалося останні 10 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі