Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Самотній пес продовжує охороняти руїни дому після обстрілу

Важливо

Українські військові знайшли самотнього собаку на місці, що колись було його домівкою. “Він залишився сам, після чергового обстрілу не полишає свій дім – охороняє руїни”, – йдеться у повідомленні бійців 4-ї окремої танкової бригади.

Військові у коментарі для “УП.Життя” розповіли, що цей пес живе в Лимані на Донеччині. Рудий безпородний собака не має навіть нашийника, але вірно сидить на подвір’ї будинку.

В його дім ймовірно влучив російський касетний снаряд, що понівечив фасад, дах та зруйнував кімнати. Поруч такі ж зруйновані хати – без вікон, дверей, кімнат та покрівлі.

Немає більше дому – пес охороня руїни. Фото – 4 ОКРЕМА ТАНКОВА БРИГАДА

Військові підгодовують усіх місцевих хвостиків, однак сподіваються на евакуацію тварини зоозахисними організаціями. “Якщо маєте можливість вивезти, ми можемо скоординувати”, – додають військові.

Контактна сторінка бригади у соцмережах тут.

Як розповідало раніше, мешканка селища Антонівка на Херсонщині разом із чоловіком та трьома собаками покинула житло після чергового російського обстрілу. Кішку Кісюньку, яка втекла під звуки вибухів, родина шукала цілий рік – і знайшла!

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі