Субота, 5 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Роками псував чуже майно: затримали “серійного стрільця з рогатки” (ВІДЕО)

Важливо

У Каліфорнії (США) заарештували чоловіка, який протягом 10 років стріляв із рогатки у перехожих та сусідських домашніх улюбленців, розбивав вікна будинків та лобове скло автомобілів. Хуліганом виявився 81-річний громадянин.

Про це повідомляє The Guardian.

81-річного Реймонда Кінга з міста Азуса, штат Каліфорнія, взяли під варту 23 травня. У поліції розповіли, що впродовж років невідомий хуліган тероризував мешканців. Він стріляв з рогатки сталевими кульками від підшипників по навколишніх будинках, а також склу автомобілів. Хоча за цей час жодна людина не постраждала, правоохоронці вели безуспішні пошуки зловмисника.

На початку травня департамент поліції видав ордер на обшук району, де мешкав Кінг. Саме він і виявився таємничим вандалом. У будинку пенсіонера знайшли рогатку та “невстановлену ​​кількість” сталевих кульок. Незабаром його заарештували та помістили до в’язниці округу.

Поліція не бачить в його діях мотивів – чоловіку просто подобалося шкодити іншим. Правоохоронці вивчили дії американця. З’ясувалося, що більшість пострілів він зробив зі свого заднього двору і з гаража. “Ми не знаємо про якісь мотиви, окрім простого зловмисного бешкету”, — розповіли правоохоронці.

Суд у справі відбувся у вівторок 28 травня. Підозрюваному висунули обвинувачення у кримінальному злочині та дрібному хуліганстві, а також у вандалізмі. Його відпустили під підписку про невиїзд, але заборонили підходити ближче ніж на 200 ярдів (приблизно 182 м) до власного будинку. Виняток один – зайти по ліки. Також чоловікові заборонили мати при собі будь-яку зброю, зокрема рогатку. Наступне слухання відбудеться 17 червня.

Як розповідало раніше BitukMedia, у США засудили вбивцю, який розправився з жінкою 34 роки тому у штаті Техас. Родичі домоглись повторного відкриття справи про вбивство Патриції Джейкобс. А аналізи ДНК допомогли вказати за душогуба.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі