Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Треба просто котитися”: десятки людей бігли за сиром з брудного пагорба (ВІДЕО)

Важливо

Десятки людей з різних країн взяли участь у Куперсхілдській сирній гонці поблизу Глостера у Великій Британії. Вони несамовито бігли з пагорба заввишки 183 метри, намагаючись наздогнати голівку сиру.

Про це пише The Guardian.

Цього року на знаменитих перегонах було близько п’яти тисяч глядачів. BBC News навіть транслював захід у прямому ефірі. Перед забавкою цього року пройшов дощ, тож учасникам було простіше ковзати пагорбом, хоча заради перемоги й довелося вивалятися у багнюці.

Консультативна група з безпеки району Тьюксбері визнала конкурс небезпечним, проте це не завадило організаторам провести популярні перегони. Аби запобігти травмам, вони встановили намет медичної допомоги, а також покликали регбістів, які ловили учасників забігу біля підніжжя пагорба. Проте один із учасників гонки, американський ютубер та репер IShowSpeed, травмував ногу.

Переможцем першого чоловічого забігу став Том з Німеччини. “Англія збожеволіла, — поділився враженнями він. – Мені це подобається. Я кайфую”. Австралієць Ділан Твісс виграв другу чоловічу гонку. Він випередив британця Оллі, який був одягнений як горила, але розгубив частини костюма, поки скочувався вниз.

У жіночих перегонах стався фальстарт. Переможницею стала Еббі Лампе з Північної Кароліни. Коли жінку запитали, чи вона використовувала якусь тактику, вона відповіла: “Потрібно просто котитися”. Друге місце посіла учасниця у футболці з прапором профспілки. Вона взяла лікарняний на роботі лише заради перегонів.

Куперсхілська сирна гонка – це щорічний захід, який проводиться в останній понеділок травня опівдні в рамках свята Весни на пагорбі Купера, в районі Котсуолд, у графстві Глостершир. У ході змагання учасники біжать вниз крутим майже 200-метровим пагорбом, наздоганяючи трикілограмову голівку сиру Double Gloucester. Вона здатна розігнатися до 113 км за годину. Учасники зазвичай скочуються за нею на швидкості 48 км за годину. Виграє той, хто першим перетинає фінішну пряму та ловить сир. Він і стає призом для переможця. У рамках змагання проводять кілька забігів.

Як розповідало BitukMedia, переможниця минулорічних знаменитих перегонів прокинулась у медичному наметі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі