Site icon Bituk Media

Кіт-скейтбордист з Китаю встановив світовий рекорд

Фото - guinnessworldrecords.com

Короткошерстий кіт Бао Цзи з Китаю встановив світовий рекорд. Він проїхав 10 метрів на скейтборді за 12,85 секунди.

Про це повідомляється на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса.

Бао Цзи ще не має і двох років. Його тренер і господар Лі Цзянтао — дресирувальник собак із стажем понад 10 років. Спочатку він катався на скейтборді разом зі своїм собакою заради розваги, але потім вирішив навчити стояти на дошці кота, який виказав інтерес.

На тренування пішов рік. До катання на скейтборді кіт вже вмів виконувати кілька трюків: сидіти, трусити лапами, прикидатися мертвим, перевертатися, стрибати, проходити через обручі, натискати на дверні дзвінки, штовхати бочки, що котяться, вести баскетбольний м’яч і ловити мишей.

“Бао Цзи любить, коли я беру його із собою у пригоди. Вдома він лінива грудочка шерсті, але в скейтпарку він зовсім інший кіт — впевнений і сміливий, який легко маневрує в натовпі”, — розповів Лі Цзянтао.

Фото – guinnessworldrecords.com

Після успіху в навчанні Бао Цзи Лі Цзянтао став дресирувати кішок. На сьогодні він навчив 13 підопічних користуватися туалетом зі змивом.

Як розповідало раніше BitukMedia, Університет штату Вермонт (США) відзначив докторським ступенем смугастого кота з імʼям Макс. Кажуть, тварина показала себе пристрасним мисливцем на мишей і взагалі стала улюбленцем студмістечка.