Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Будинок Кевіна з фільму “Сам удома” виставили на продаж

Важливо

Маєток родини Маккаллістер з фільму “Сам удома” виставили на продаж за 5,25 млн доларів. Будинок з двох повноцінних поверхів та мансарди розташований на північ від Чикаго (штат Іллінойс) у селі Віннетка (Winnetka).

Оголошення розміщено на сайті Zillow.

Маєток площею 848 квадратних метрів у 2018 році відремонтували з урахуванням сучасного стилю. При цьому колишні власники постаралися зберегти особливості “однієї з найбільш знакових кінорезиденцій в американській поп-культурі”.

“Елегантне фойє та незабутні сходи, а також суворі вітальня та їдальня — все це практично не змінилося за формою та структурою”, — зазначено в описі до оголошення.

Блогер Ерік Коновер опублікував у TikTok ролик з невеликою екскурсією будинком.

В будинку є велика кухня, комора, вітальня на сонячній стороні, засклена веранда з каміном, тренажерна зала, кінотеатр та п’ять спалень, гардеробі, шість ванних кімнат, дві пральні та теплий гараж. Висота стелі сягає 3,2 метра. Навколо резиденції доглянутий сад. На прибудинковій території – великий спортивний майданчик, три гаражі, СПА-зона.

Фото – Zillow

“Цей чарівний сімейний будинок, в якому можна проводити вечори з кіно та іграми, а також святкові заходи <…>. Це шанс долучитися до історії кінематографу та створити незабутні спогади в його культових стінах”, — зазначає агентство нерухомості.

Будинок був зведений у 1921 році. За понад сто років він мав лише чотирьох власників. Востаннє його виставляли на продаж у 2012-му і виручили 1,58 млн доларів. Нерухомість чекала нових господарів близько року, адже спочатку власники хотіли виручити за будинок не менше 2,4 млн доларів. Зрештою їм довелося сильно поступитися ціною.

Як розповідало раніше BitukMedia, продають будинок, де Кевін Маккаллістер розібрався з бандитами в “Сам удома 2”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі