Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Суперфанатка Мадонни встановила рекорд Гіннеса – має 18 тату на честь культової співачки

Важливо

Фанатка Мадонни Тара Беррі встановила світовий рекорд як жінка з найбільшою кількістю татуювань, присвячених одному виконавцю. Загалом в американки з міста Топіка, штат Канзас, 18 татуювань з поп-дівою.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

Своє перше татуювання зі співачкою Тара Беррі зробила у 2016 році. Тоді Мадонна оголосила, що шукає татуйованих фанатів для зйомок у музичному кліпі, але її зображення співачки не було вчасно закінчено, щоб потрапити в кадр.

Але Тару це не зупинило, і вона продовжувала відвідувати тату-салон. За її словами, вона також надихалася попередньою рекордсменкою – британкою Ніккі Паттерсон, яка має на тілі 16 татуювань з репером Емінемом і була попередньою володаркою рекорду Гіннеса.

Після визнання рекорду Ніккі Паттерсон зробила ще й 16-те татуювання з Емінемом. Фото – Instagram

“Більшість моїх татуювань виконані протягом шести місяців. У мене вже було два татуювання з портретом Мадонни, коли я дізналася про володарку рекорду [Ніккі]”, – поділилася Тара. Того ж дня вона вирішила побити рекорд.

На всі татуювання в жінки пішло 110 годин та понад $9,8 тис. Серед них є портрети Мадонни в образах, в яких вона з’являлася як на початку кар’єри, так і останніми роками. Сама ж Тара почала стежити за поп-дівою з 1983-го. Її улюблені пісні – Vogue, Dress You Up та Iconic. Щодо альбомів, то найбільше вона любить слухати True Blue і Confessions on a Dance Floor.

“Чимало людей запитують, чи можуть вони сфотографувати або зняти на відео мої руки. Я рада допомогти”, – каже Беррі. “Я випробувала, брала у борг, укладала угоди – все, що завгодно, аби просунутися вперед у цьому процесі”.

Дізнавшись, що вона заволоділа рекордом, Тара сказала: “Я все ще в шоці, я дійсно ніколи не думала, що отримаю його. Я очікувала поганих новин, коли отримала лист електронною поштою. Я так цього хотіла і зробила усе можливе, щоб це [рекорд] отримати”.

Як розповідало раніше BitukMedia, відданий шанувальник Тейлор Свіфт встановив рекорд Гіннеса. 20-річний чоловік з Пакистану правильно упізнав 34 пісні співачки за 1 хвилину.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі