Site icon Bituk Media

Перевіряли почуття 9 років: взяла шлюб пара, в якій обом за 100

Марджорі Фітерман і Берні Літтман познайомилися на костюмованій вечірці. Фото - Sarah Sicherman

Літня пара з Філадельфії (США), віком 102 і 100 років, поєднала себе шлюбом, який став “повною несподіванкою” для їхніх родин. Молодята зустрічалися дев’ять років, перш ніж зважилися на одруження.

Про це розповідає FoxNews.

В Філадельфії пройшло незвичайне весілля — 102-річна Марджорі Фітерман вийшла заміж за 100-річного Берні Літтмана. Пара і познайомилася понад дев’ять років тому в будинку для людей похилого віку, там і відгуляли весілля.

Сара Зіхерман, онука Берні, зізнається, що її дідусеві та Марджорі “дуже пощастило знайти один одного”. За її словами, закохані проводять багато часу разом (наприклад, займаються спортом) і завжди підтримують одне одного (особливо у період пандемії).

Берні був одружений 65 років. У подружжя двоє дітей, четверо онуків і дев’ять правнуків. Але за кілька років до знайомства з Марджорі його дружина Берніс померла. Сама Марджорі теж багато років прожила з коханим чоловіком, але він помер 1999 року.

Цікаво, що молодята могли познайомитися набагато раніше. У молодості вони одночасно навчалися в Університеті Пенсильванії. Але вони були студентами різних факультетів, тому не перетиналися.

Чотири покоління родини Літтман зібралися, щоб відсвяткувати весілля Берні Літтмана (сидить у центрі, з білою квіткою на лацкані) та Марджорі Фітерман (сидить ліворуч, з квітами на правому зап’ясті). Фото – Sarah Sicherman

Сара має намір домогтися внесення весілля її дідуся та Марджорі до Книги рекордів Гіннеса — як одруження з найбільшим сукупним віком нареченого та нареченої. Понад 202 роки! “Наша заявка знаходиться на розгляді”, – поділилася вона.

На сьогодні рекорд належить Дорін та Джорджу Кірбі з Англії. Їхній сукупний вік на день одруження 13 червня 2015 року становив 194 роки та 279 днів.

Як розповідало раніше BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.