Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ми прикинулися сектою” – блогер пройшов канатом між хмарочосами. (ВІДЕО)

Важливо

28-річний YouTube-блогер Бен Шнайдер, відомий як “Безроссудний Бен”, пройшов канатом, натягнутим між двома хмарочосами. Такий трюк міг вартувати Бену поліцейського арешту.

Про це розповідає UPI.

Нещодавно Бен опублікував на своєму каналі кліп, на якому він йде по канату, підвішеному між двома хмарочосами в Oceanwide Plaza. Це довгобуд, який став відомим як “вежі графіті” через розписи, що покривають будівлі.

“Було дуже страшно. Я подивився вниз. Коли тобі стає страшно, ти починаєш тремтіти, і канат теж починає тремтіти, і є ризик упасти. Я не хотів упасти. Тож доводилося заспокоювати свій розум”, – розповідає Бен.

Бен виконав свій трюк незаконно. Аби потрапити до будівлі, блогер та його друзі вигадали хитрий план. 20 чоловік вдавали із себе релігійний культ і співали пісні на вулиці, відволікаючи увагу копів, в той час, як Бен та кілька його помічників перелізли через будівельниий паркан.

Дорога канатом зайняла 2 хвилини. Навіть у випадку падіння Бен не розбився б, оскільки використовував страховку.

Поліція каже, що вони розслідують інцидент, але не ясно, чи висунуть Бену якісь звинувачення.

Як розповідало BitukMedia, минулого року американський актор і музикант Джаред Лето піднявся на хмарочос Емпайр-стейт-білдінг і пошкодив руку. Він видерся на зовнішню частину визначної пам’ятки Нью-Йорка в рамках промо до світового турне свого гурту Thirty Seconds to Mars. Висота будівлі без врахування шпилю – майже 400 метрів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі